Országos Céginformációs Centrum
22 éve weboldal készítés
Tel.: +36 (30) 914-1886
Gáspár Ferenc

Weboldal csomagok

Néhány fontosabb honlap csomagunk

"Profi" weboldal csomag

Professzionális csomagunk keretében az ügyfél által végzett tevékenységi kör és az egyedi igényei ismeretében készítjük el az egyedi honlaptervet, a design és a tartalom együttes, kitűnő összhatásának révén elérve a honlapkészítésben rejlő legnagyobb lehetőségek, az egyediség, az önálló színek és összhatások tökéletes összhangját.

Minden általunk készített weboldal EGYEDI design alapján készül.

Feltérképezve a honlap majdani tulajdonosának adottságait, szolgáltatásait, grafika, animáció, dinamikus tartalom és marketing általi igényeit, ügyfelünk honlapját a legújabb technikai lehetőségeket maximálisan kiaknázva a magyarországi internetes infrastruktúra fejlődésének kezdete óta folyamatosan gyarapodó tudásunk és tapasztalatunk legmagasabb szintjén, az ügyfél igényeit tökéletesen kiszolgáló weblapként hozzuk létre.

Kiemelt fontosságú az egyediség!
Mi nem dolgozunk weboldal sablonból!

A honlapkészítést megelőzve már felmérjük a szükséges kulcsszavakat, melyeket a weblapot kiszolgáló alapprogram elkészítésénél beépítünk a forráskódba, így megalapozva a honlap készítése során szükséges keresőoptimalizálási munkákat, a kulcsszavak beépítését, biztosítva ezáltal a kész weblap kiváló Google helyezéseit. A professzionális csomag a honlap elkészítésén túl tartalmazza a weboldal hirdetését az Országos Céginformációs Centrum nevű adatbázisban, és az oldal regisztrációját több magyar országos adatbázisban, megteremtve ezáltal a honlap Google melletti külső elérhetőségeit is. A csomaghoz akár több saját .HU domain név, és e-mail címek is rendelhetők.

A honlapot több magyar országos adatbázisban is regisztráljuk!

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!
Tovább a kapcsolat oldalra >>>

"Profi tartalomkezelő" weboldal csomag

A "Profi tartalomkezelő" csomag a "Profi" csomag egyedi ügyféloldali adminisztrációs rendszerrel kibővített változata, mely lehetőséget nyújt a legújabb felhasználóbarát technológiák által biztosított felhasználói felületen keresztül történő teljes honlapadminisztrációnak, így a honlap elkészülte után nem marad statikus, változatlan formában az elkészült weblap, hanem akár az ügyfél által folyamatosan módosított vagy újként felvitt tartalommal, fotók feltöltésével ill. az elérhető legújabb bővítmények - mint a szavazási lehetőség, látogatószámláló, ügyfél regisztráció és beléptetés, hírlevél, hírcsatornák stb. - beépítésével folyamatosan naprakész és dinamikusan változó tartalommal ruházható fel a teljes weboldal.

A honlap elkészítése nem merül ki egy statikus szöveggel és fotókkal teli katalógusszerű oldalakból álló lapozható weboldal elkészítésében, hanem a mai modern korszak internetes megjelenési technológiáinak ötvözeteként biztosítja a konkurres lapok közül való kiemelkedést és a leendő látogatóknak nyújtott maximális felhasználói élményt, ill. mindezek mellett a kiváló Google helyezést.

"Facebook" közösségi weboldal csomag

A "Facebook" csomag a mai kor online közösségi aktivitását biztosító weboldal tulajdonképpen maga a Facebook biztosítja. Sokan vannak azonban úgy, hogy ezen belül a közeli ismerősökkel, rokonokkal való kapcsolattartásban még otthon vannak, de egy céges Facebook honlap kialakítása már gondot okozhat.

A Facebook előnyei a Google -hoz hasonlatosak!

Ebben segítünk mi, elkészítjük a céges Facebook profilját, a hozzárendelt internetcímet, kialakítjuk az oldal grafikai elrendezését, feltöltjük a szükséges információkkal, elvégezzük a biztonsági beállításokat és lehetővé tesszük hogy a Google keresőjén keresztül egyszerűen elérjék és ügyfelek csatlakozhassanak az oldalhoz. Szükség esetén híreket, cikkeket töltünk fel az oldalra, amit minden csatlakozott ügyfél azonnal megkap.