Országos Céginformációs Centrum
22 éve weboldal készítés
Tel.: +36 (30) 914-1886
Gáspár Ferenc

Internetkönyv

Vállalkozások tevékenység és település szerint

Orvoskatalógus

A LEGJOBB GOOGLE HELYEZÉS - AMIT CSAK A LEGJOBBAK ISMERNEK ...

EGYSZERŰEN A GOOGLE ELSŐ LAPJAIN!

Az INTERNETKÖNYV -ön már regisztráltakat a Google a megadott főtevékenységükre és településükre rákeresve kiemelt helyen hozza!

A keresőbarát INTERNETKÖNYV!

Az internet gyors terjedésével egyre több figyelmet kapnak az internetes keresők (Google), hisz ezeken keresztül tudjuk elérni a weblapokat. Egyre több honlaptulajdonos ébred rá, hogy ha a Google keresőjének az elején jelenik meg, akkor ez neki messzemenően magas anyagi előnyökkel jár. A Google -on a jó helyezésért folytatott küzdelemben egyre nehezebb az elejére férkőzni, ugyanis a több anyagi lehetőséggel bíró honlaptulajdonosok drága keresőoptimalizálást rendelnek, melyet havonta újítanak meg, kifizetve ezáltal akár havi 100 ezer forintot is, extrém esetekben ennél jóval többet is. Ezekkel szemben a kisebb lapok tulajdonosainak küzdelme reménytelen.

Ezért jött létre az INTERNETKÖNYV !

Az INTERNETKÖNYV a keresőkön való kiemelkedő helyezést tűzte ki magának elsődleges céljául. Egy hatalmas ügyfélkörrel rendelkező oldal esetében már adottak a lehetőségek a kiemelkedő keresőoptimalizációra, így minden INTERNETKÖNYV tulajdonos hasznot meríthet az INTERNETKÖNYV kiemelkedően jó helyezéseiből.

Az internetes keresések alkalmával legtöbben egy-egy tevékenységet, szakmát keresnek egy-egy településsel párosítva (pl. ortopédia Sopron). Ezért az INTERNETKÖNYV erre lett optimalizálva, így Ön is kiemelkedő helyezést kaphat! Az INTERNETKÖNYV látogatója az egész országban a lakhelye szerint megtalálja az adott tevékenységhez tartozó vállalkozások elérhetőségét.

Az INTERNETKÖNYV rendszere országosan megyékre, megyéken belül településekre, településeken belül szakmákra bontva érhető el.

Az INTERNETKÖNYV Magyarország egy kiemelkedően gyors szerverén került elhelyezésre, melyet a rendszert készítő szakemberek folyamatosan karbantartanak, így biztosítva a rendszer elérhetőségét a nap 24 órájában.

Az INTERNETKÖNYV megjelenik az összes magyarországi és nemzetközi internetes keresőn, melyen keresztül szintén egyszerűen elérhető a rendszer. A keresőkön kívül megjelenik több országos szakmai adatbázison belül az adatbázis címe, melyen keresztül szintén könnyedén elérhetővé válik bármelyik vállalkozás.

Egyéb hirdetési lehetőségek

Az INTERNETKÖNYV kiemelkedő helyezésekkel szerepel a Google -on, ennek előnyeit egy a honlapon elhelyezett banneren keresztül hirdetők is élvezhetik. A bannerek minden aloldalon végig mejelennek, így nagyszámú átkattintásra lehet számítani. Részleteket olvashat a www.internetkonyv.hu honlapon található elérhetőségeken!

Az INTERNETKÖNYV honlapja itt >>>