Országos Céginformációs Centrum
22 éve weboldal készítés
Tel.: +36 (30) 914-1886
Gáspár Ferenc

Weboldal készítés

Honlapkészítés, egyedi weboldalak tervezése, hirdetése modern webtechnológiákkal

Honlapkészítés folyamatábra

Honlapkészítés, webdesign tevékenységre szakosodott egyéni vállalkozásunk az Országos Céginformációs Centrum nevet viseli, ami elsősorban weboldalak, honlapok, webáruházak készítésével és keresőoptimalizálással, ill. internetes reklámszolgáltatással foglalkozik.

Weboldalak készítésével foglalkozunk már 2001 óta, így már az internet magyarországi terjedésének kezdetétől kialakult tapasztalatunk és a honlapok készítésénél alkalmazott legmodernebb technika biztosítja, hogy minden általunk készített honlap ne csak jól nézzen ki, hanem a leglényegesebb feladatot is ellássa: az ügyfélszerzést. Ellentétben a legtöbb honlapkészítéssel és webdesignal foglalkozó céggel, úgy véljük, hogy teljes, mindent egyben tartalmazó honlap megoldást tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Ami nagyon fontos: a tökéletes kapcsolattartás az ügyféllel.

Az innovatív design mellett honlapjaink felhasználóbarát elredezést tartalmaznak, kitűnően megjeleníthetők a mai modern mobileszközökön is (mobiltelefon, táblagép) és ösztönzik az újgenerációs, nagy keresőmotorok által történő rangsorolást.

Weboldal az újabb megrendelésekért

A honlapkészítés, weboldal készítés ma már nem csak egy passzív bemutatkozó weblap elkészítését jelenti, hanem a potenciális vásárlókat interaktív módon kiszolgáló internetes infrastruktúrát az eladó és a vevő között. A weboldal készítés során felkészítjük az adott honlap teljes tartalmát a rugalmas bővíthetőségre, így a látogatók mindig friss honlaptartalmat látnak.

A honlapkészítés előtt jótanács a webdesign cég kiválasztásához

Honlapkészítés ajánló

A honlap készítése előtt érdemes megbizonyosodni a weboldal készítésével foglalkozó cégek árain kívül az általuk nyújtott honlap elkészítésén kívül a további szolgáltatásokra is. Mint minden más esetben, azt kapja amit fizet. Ön is kérdezze meg saját magától: "Teljesítheti-e ez a cég az ügyfeleinek tett ígéreteit?" Ha egy web design cég azt mondja, hogy biztosítani tudja honlapja számára a honlap keresőprogramon belüli jó helyezést, akkor kérje meg őket, hogy mutassák meg működés közben, hogy ügyfelei vagy akár a saját honlapjuk esetén működik-e a keresőoptimalizálás! Próbálja ki a Google keresőjén.

Ha már rendelkezik saját honlappal, akkor ellenőrizze le a honlap helyezéseit a Google vagy más keresőkön. A weboldal készítése előtt mindenképpen tesztelje népszerű kulcsszavakkal. Keresőoptimalizálással (más néven SEO) megoldjuk a rossz pozíciójú honlap jó helyezését a Google keresőjén és más keresőmotorokon.

Web-technológiák a honlapkészítés során
Mobil honlap Honlap csomagok Gyakori kérdések